Bröllop och fester / Häät ja juhlat

Juhlat & kokoukset meren äärellä

Oletko suunnittelemassa hää- tai syntymäpäiväjuhlia?

Ravintola Brändö Seglare Helsingin Kulosaaressa tarjoaa tunnelmalliset ja merelliset puitteet juhlillesi sekä kokouksille saaristolaismaisemissa. Ravintolasta avautuu henkeäsalpaavan kaunis merinäköala. Ravintolan puitteet ovant mitä ihanteellisimmat hää- ja syntymäpäiväjuhliin. Ravintolasalin lisäksi käytössäsi on iso terassi aivan meren äärellä. Tarjoilut räätälöimme toiveidesi mukaan – teema voi olla merellinen tai vaikka casual. Ravintolassa on A-oikeudet. Lue lisää.

Häämenu 2017

Menun hinta määräytyy pääruuan mukaan.

Alkuruoka                                                         valitse 1 alkuruoka

Siikaa kolmella tapaa: siikacevicheä, savusiikamoussea sekä terva-graavisiikaa 

Vuohenjuusto-toast, luomuhunajaa ja rucola-granaattiomenasalaattia

Jääkellarinlohta, kevyesti pikkelöityjä kesävihanneksia, tuorekurkkucremé

Skagen, Black & White, leipää, hapankermaa, sitruunaa ja mustaa caviarttia

Kantarellicappuccino, tarjoillaan paahtosuolan ja spelttileivän kanssa

Iberico-kinkkua, melonisalaattia, taatelia sekä paahdettua pähkinää

Seesampaahdettua paprikaa, itusalaattia sekä Gazpacho-cocktail 

Väliruoka  -  Palate Cleanser Shot            valitse 1 väliruoka  

Kurkku-omena      

Lime-minttu  

Raparperi-mansikka

Tomaatti-selleri  

Pääruoka                                 valitse 1 pääruoka

Kokonaisena paistettua häränsisäfileetä, konjakkikastiketta, kermamuhennettua perunaa                     60,90

Paahdettua lohta, jokirapukastiketta, tilli-voiperunaa                                                                                      50,90

Ylikypsää karitsaa ja perunakakkua, tarjoillaan tumman rosmariinikastikkeen kanssa                               53.90

Savustettua siikaa, maalaissalaattia ja sitrusvinaigrettea                                                                                 51,90

Maissikananrintaa, pekonilientä ja karamellisoituja kantarelleja, tarjoillaan Hasselbackan-

perunoiden kanssa                                                                                                                                                  48,90

Risottoa vihreästä parsasta ja kesäkurpitsasta, tarjoillaan parmesaanin kera                                              46,90

Kaikki pääruuat sisältävät kauden parhaita kasviksia. Perunavaihtoehdot tarjoillaan aina erillisissä

astioissa pöytiin. Pääruokien lisukkeena voi saada myös ohrattoa, paistettua riisiä tai salaattia

 Hääkakku

Hääkakku yhteistyökonditorian valikoimista.    Kermakakut ja hyydykekakut.

Erikois-ja fantasiakakkujen mahdollinen hinnanerotus laskutetaan asiakkaalta.

Jälkiruoka

Jos haluatte hääkakun lisäksi tarjota vieraille pienen jälkiruuan                                            

Valkosuklaafondantti ja tuoreita marjoja                                                            6,00 

Mokkapannacotta, hillottua kirsikkaa ja paahdettu suklaa-crumple            6,00 

Lajitelmajuustoja ja hillottua lakkaa                                                                    6,00

Valko-ja sinihomejuustoa sekä yksi pitkään kypsytetty juusto 

Häämenut 2017 Buffet

Menun hinta määräytyy pääruuan mukaan.

Alkusalaatit                            valitse 2 salaattia

Melonisalaattia, taatelia sekä paahdettua pähkinää

Vuohenjuustoa, rucola-granaattiomenasalaattia

Seesampaahdettua paprikaa, itusalaattia

Salaattilajitelma, viikunavinaigrettea

Kevyesti pikkelöityjä kesävihanneksia

Keittiömestarin maalaissalaattia

Caesar salaatti naturell

Alkupalat                                                           valitse 2 alkupalaa

Siikacevicheä, sitruunavinaigretteä

Savusiikamoussea, hillottu punasipulia

Tervagraavisiikaa, spelttileipää

Jääkellarinlohta, Dijon-kastiketta

Classic Skagen, tillihapankermaa 

Iberico-kinkkua, kantarellimunakasta

Pääruoka                                                           valitse 1 pääruoka

Kokonaisena paistettua häränsisäfileetä, Premier-konjakkikastiketta, kermamuhennettua perunaa      60,90

Paahdettua lohta, jokirapukastiketta, tillivoiperunaa                                                                                         50,90

Ylikypsää karitsaa ja perunakakkua, tarjoillaan tumman rosmariinikastikkeen kanssa                                53.90

Savustettua siikaa, Maalaissalaattia ja sitrusvinaigrettea                                                                                   51,90

Maissikananrintaa, pekonilientä ja karamellisoitua kanttarellejä, tarjoillaan Hasselbakan

perunoiden kanssa                                                                                                                                                    48,90

VEGE: Risottoa vihreästä parsasta ja kesäkurpitsasta, tarjoillaan parmesaanin kera                                   46,90

Kaikki pääruuat sisältävät kauden parhaita kasviksia. Pääruokien lisukkeena voi saada myös ohrattoa, paistettua riisiä tai salaattia

(Buffetissa pääraaka-aineen annosmäärät ovat: Härkä 160g, Lohi 180g, Karitsa 160g, Siika 160g, Maissikana 180g)   

Hääkakku

Yhteistyökonditorian valikoimista, kerma-hyydykekakut.

(Erikois ja fantasiakakkujen mahdollinen hinnan erotus laskutetaan asiakkaalta.) 

Cocktailpalat                                                                                       3,50 €/ kpl

Rapu skagen, arinaruisleivällä                                                  

Mustaa caviarttia vaalealla toast-leivällä                               

Vuohenjuustoa, granaattiomenaa, cracker                            

                                                                                                                                  4,00 € / kpl

Lohenmätiä, punasipulia ja sitruunacreméä, Parmesaanilastulla                

Savusiikamoussea ja talon spelttinäkkileipää                                                  

Iberico-kinkkua, melonia ja taatelia vartaassa

Yöruoka

Hot Dog Buffet                        2 kpl/hlö

Täytteenä valintasi mukaan:

ylikypsää possua, braatvurstia tai nautanakkia. Hot Dog sämpylöitä,hapankaalia ja talon kastikkeet

Hinta                yhdellä päätäytteellä 8€/hlö                           kahdella: 10€/hlö                          kolmella 12€/hlö 

Qesadillat buffet

Täytteenä valintasi mukaan: kasvis, kananpojanrintaa tai ylikypsää possua

Hinta                yhdellä päätäytteellä: 9€/hlö                          kahdella: 12€/hlö                          kolmella 14€/hlö

Home Made Nachos,

Itse tehdyt nachokset, ranskankermaa, tomaattisalsaa, quacamolea

Hinta 7,50€/hlö   

Karjanpiirakka Buffet

Kotileipomon karjalanpiirakat tarjoillaan munavoin kanssa

Hinta                (2kpl/asiakas) 7,5 €/hlö         (3kpl/asiakas) 8,5 €/hlö

Plankbröd buffet                     (Vain Ravintola Brändö Seglaressa)

Valkealla pohjalla:

Kylmäsavulohta, Katkarapua, tuoretta tilliä ja sitruunaa

                          Tai

Ilmakuivattua kinkkua, tuoretta viikunaa, rucolaa

Hinta 9€/ hlö

 

Juhlamenu 2017

Menun hinta määräytyy pääruuan mukaan.

Alkuruoka                                                         valitse 1 alkuruoka

Siikaa kolmella tapaa: siikacevicheä, savusiikamoussea sekä terva-graavisiikaa 

Vuohenjuusto-toast, luomuhunajaa ja rucola-granaattiomenasalaattia 

Jääkellarinlohta, kevyesti pikkelöityjä kesävihanneksia, tuorekurkkucremé 

Skagen, Black & White, leipää, hapankermaa, sitruunaa ja mustaa caviarttia 

Kantarellicappuccino, tarjoillaan paahtosuolan ja spelttileivän kanssa 

Iberico-kinkkua, melonisalaattia, taatelia sekä paahdettua pähkinää 

Seesampaahdettua paprikaa, itusalaattia sekä Gazpacho-cocktail  

Väliruoka  -  Palate Cleanser Shot            valitse 1 väliruoka  

Kurkku-omena       

Lime-minttu  

Raparperi-mansikka

Tomaatti-selleri  

Pääruoka                                                           valitse 1 pääruoka

Kokonaisena paistettua häränsisäfileetä, konjakkikastiketta, kermamuhennettua perunaa                   60,90

Paahdettua lohta, jokirapukastiketta, tilli-voiperunaa                                                                            50,90

Ylikypsää karitsaa ja perunakakkua, tarjoillaan tumman rosmariinikastikkeen kanssa                        53.90

Savustettua siikaa, maalaissalaattia ja sitrusvinaigrettea                                                                      51,90

Maissikananrintaa, pekonilientä ja karamellisoituja kantarelleja, tarjoillaan

Hasselbackan perunoiden kanssa                                                                                                         48,90

                                                                                                                           

Risottoa vihreästä parsasta ja kesäkurpitsasta, tarjoillaan parmesaanin kera                                       46,90

Kaikki pääruuat sisältävät kauden parhaita kasviksia. Perunavaihtoehdot tarjoillaan aina erillisissä

astioissa pöytiin. Pääruokien lisukkeena voi saada myös ohrattoa, paistettua riisiä tai salaattia

Jälkiruoka                                                         valitse 1 jälkiruoka

Valkosuklaafondantti ja tuoreita marjoja                                                

Mokkapannacotta, hillottua kirsikkaa ja paahdettu suklaa-crumple           

Lajitelmajuustoja ja hillottua lakkaa                                                                             

Valko-ja sinihomejuustoa sekä yksi pitkään kypsytetty juusto 

Juhlamenu 2017 Buffet

Menun hinta määräytyy pääruuan mukaan.

Alkusalaatit                                                      valitse 2 salaattia

Melonisalaattia, taatelia sekä paahdettua pähkinää

Vuohenjuustoa, rucola-granaattiomenasalaattia

Seesampaahdettua paprikaa, itusalaattia

Salaattilajitelma, viikunavinaigrettea

Kevyesti pikkelöityjä kesävihanneksia

Keittiömestarin maalaissalaattia

Caesar salaatti naturell

Alkupalat                                                           valitse 2 alkupalaa

Siikacevicheä, sitruunavinaigretteä

Savusiikamoussea, hillottu punasipulia

Tervagraavisiikaa, spelttileipää

Jääkellarinlohta, Dijon-kastiketta

Classic Skagen, tillihapankermaa 

Iberico-kinkkua, kantarellimunakasta

Pääruoka                                                           valitse 1 pääruoka

Kokonaisena paistettua häränsisäfileetä, Premier-konjakkikastiketta, kermamuhennettua perunaa      60,90

Paahdettua lohta, jokirapukastiketta, tillivoiperunaa                                                                                         50,90

Ylikypsää karitsaa ja perunakakkua, tarjoillaan tumman rosmariinikastikkeen kanssa                                53.90

Savustettua siikaa, Maalaissalaattia ja sitrusvinaigrettea                                                                                   51,90

Maissikananrintaa, pekonilientä ja karamellisoitua kanttarellejä, tarjoillaan

Hasselbakan perunoiden kanssa                                                                                                                             48,90

Risottoa vihreästä parsasta ja kesäkurpitsasta, tarjoillaan parmesaanin kera                                               46,90

Kaikki pääruuat sisältävät kauden parhaita kasviksia. Pääruokien lisukkeena voi saada myös ohrattoa, paistettua riisiä tai salaattia

(Buffetissa pääraaka-aineen annosmäärät ovat: Härkä 160g, Lohi 180g, Karitsa 160g, Siika 160g, Maissikana 180g)   

Jälkiruoka                                                          valitse 1 jälkiruoka

Valkosuklaafondantti ja tuoreita marjoja                                                         

Mokkapannacotta, hillottua kirsikkaa ja paahdettu suklaa-crumple           

Lajitelmajuustoja ja hillottua lakkaa                                                                                            

Valko-ja sinihomejuustoa sekä yksi pitkään kypsytetty juusto 

Cocktailpalat                                                                                                       3,50 €/ kpl

Rapu skagen, arinaruisleivällä                                                  

Mustaa caviarttia vaalealla toast-leivällä                               

Vuohenjuustoa, granaattiomenaa, cracker                       

                                                                                                                                                     4,00 € / kpl

Lohenmätiä, punasipulia ja sitruunacreméä, Parmesaanilastulla                

Savusiikamoussea ja talon spelttinäkkileipää                                                  

Iberico-kinkkua, melonia ja taatelia vartaassa

Yöruoka

Hot Dog Buffet                         2 kpl/hlö

Täytteenä valintasi mukaan:

ylikypsää possua, braatvurstia tai nautanakkia.  Hot Dog sämpylöitä,hapankaalia ja talon kastikkeet

Hinta                yhdellä päätäytteellä  8€/hlö                           kahdella: 10€/hlö                          kolmella 12€/hlö 

Qesadillat Buffet

Täytteenä valintasi mukaan: kasvis, kananpojanrintaa tai ylikypsää possua

Hinta                yhdellä päätäytteellä: 9€/hlö                          kahdella: 12€/hlö                          kolmella 14€/hlö

Home Made Nachos,

Itse tehdyt nachokset, ranskankermaa, tomaattisalsaa, quacamolea

Hinta 7,50€/hlö  

Karjanpiirakka Buffet

Kotileipomon karjalanpiirakat tarjoillaan munavoin kanssa

Hinta                (2kpl/asiakas) 7,5 €/hlö         (3kpl/asiakas) 8,5 €/hlö

Plankbröd Buffet                     (Vain Ravintola Brändö Seglaressa)

Valkealla pohjalla:

Kylmäsavulohta, Katkarapua, tuoretta tilliä ja sitruunaa

                          Tai

Ilmakuivattua kinkkua, tuoretta viikunaa, rucolaa

Hinta 9€/ hlö

 

Ravintola Brändö Seglare  Varausehdot ja Hinnat 
 
Tilavuokra  
Ravintolan vuokraamisesta yksityiskäyttöön klo 17.00-00.00 veloitamme 350€. 
Vuokraa ei peritä arkisin laskun ylittäessä 3000€. 
 
Ma-La ennen klo.17.00     38€/työntekijä/tunti 
Su ennen klo.17.00           60€/työntekijä/tunti   (aikaisintaan klo 14.00) 
Ma-To klo. 00.00 jälkeen   60€/tunti. 
Pe-La  klo. 00.00 jälkeen   80€/ tunti.  
 
Asiakkaiden on oltava ulkona juhlatilasta 30 min annetun valomerkin jälkeen. 
(Bändi soittimineen 45 min valomerkin jälkeen). Ala-ikäiset saavat juhlia klo. 22.00 asti 
 
Varausmaksu   
 Varausmaksu on 500€. Maksu peritään lauantaisin, yksityistilaisuuksissa, sekä ravintolan ollessa muutoin suljettuna. Varausmaksu vähennetään lopullisesta laskusta. Jos tapahtuma perutaan, ravintola pitää varausmaksun.  
 
 
Menut  
Menujen minimitilausmäärä on 50 henkilöä (lapset ja nuoret ei lasketa mukaan). Tätä pienempien seurueiden osalta menut hinnoitellaan erikseen (1 % yksikkö lisää/puuttuva henkilö
 (Esim. 48 hlö x menun hinta € x 1,02) 
 
Koko seurueelle tulee valita yhtenäinen menu.  Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaisesti. Lasten ruokailusta veloitamme seuraavasti: 
 0-4-vuotiaat   ei veloitusta 
4–12-vuotiaat   50 % menun hinnasta 
yli 12-vuotiaat    täysi veloitus 
 
 
Yksityistilaisuudet arkisin: 
 Viimeistään 7 päivää ennen juhlia on ravintolan tiedossa oltava lopullinen henkilömäärä sekä ruokavaliot/dieetit, istumajärjestys ja mahdolliset somistusohjeet jos erikseen ei ole sovittu muuta.
 
Ilmoitetun päivän jälkeen henkilömäärä saa laskea enintään 10%. Tämän ylittyessä ravintolalla on oikeus veloittaa asiakkaan valitsema menun hinta €/puuttuva henkilö.  
Jos ravintola ei ole saanut tietoa vierasmäärästä 7 päivää ennen tilaisuutta, ravintolalla on oikeus laskuttaa suuremman ilmoitetun vierasmäärän mukaan. 
 Esimerkki.  Vierasmäärä on alustavasti ilmoitettu olevan 60-70 henkilöä. Silloin ravintola laskuttaa 70 henkilön mukaan varmistaakseen, että on riittävästi ruokaa ja henkilökuntaa tilaisuutta varten.  
 
Lauantain yksityistilaisuudet: 
Viimeistään 7 päivää ennen juhlia on ravintolan tiedossa oltava lopullinen henkilömäärä, ruokavaliot/dieetit, istumajärjestys ja mahdolliset somistusohjeet.  
Tämä on ravintolan laskutusperuste. 
Jos ravintola EI ole saanut tietoa vierasmäärästä, istumajärjestyksestä, ruokavalioista ym.  7 päivää ennen tilaisuutta, ravintola laskuttaa suurimman ilmoitetun vierasmäärän mukaan. 
Esimerkki.  Vierasmäärä on alustavasti ilmoitettu olevan 60-70 henkilöä. Silloin ravintola laskuttaa 70 henkilön mukaan varmistaakseen, että on riittävästi ruokaa ja henkilökuntaa tilaisuutta varten.  Myös erikoisruokavalioiden veloitus on suurempi jos tieto tulee myöhässä.
Kaikki tiedot on oltava ravintolan tiedossa 7 päivää ennen tilaisuutta. 
 
 Somistus
Somistuspaketti 4,50€/hlö (sis. valkoiset pöytäliinat, kangasservietit, kynttilät, luonnonkukkia) Henkilökunnan somistaessa asiakkaan omilla lisäsomisteilla veloitamme 38 €/tunti. Somisteet on toimitettava ravintolaan viimeistään edellisenä iltana klo 22.00 mennessä, heinäkuussa ajankohta on sovittava erikseen. 
Juhlapäivänä somistamaan voi tulla aikaisintaan 3 tuntia ennen juhlien alkamista. Aikaisemmasta aloitusajasta veloitamme 38€/tunti.  
 
Teltta: 
Teltan vuokra on 200€. Vuokraamme teltan säävarauksella. Iltavalaistuksen asentaminen telttaan 38€. 
 
 
Pidätämme oikeuden muutoksiin vuodelle 2018.

 

Ravintolatoiminnasta vastaa BS-Champs Oy. Lisätietoja ja varaukset:  Marcus Ekholm, p. 044 719 3225 tai restaurangen(at)brandoseglare.fi

 

country party sali

 

 

 

kraftlax

Basta av terassen

Inloggning