Anvisning

Anvisning för BS hemsida

Här finns några anvisningar om vad du hittar på vår hemsida. Förklaringar till siffrorna finns under bilden!

anvisning

 1. Genom att klicka antingen på logon eller den lilla paviljong-bilden kommer du tillbaka till framsidan
 2. Via den neddragbara menyn kommer du åt all information. I kalendern hittar du information om våra evenemang och du kan också anmäla dig till både kappseglingar och klubbevenemang. Kontaktuppgifter finns som sista punkt i varje nerdragbar menydel.
 3. Högst uppe till höger finns en sökruta
 4. Logga in för att komma åt sådan information och sådana funktioner som är till enbart för medlemmar. Om du inte tidigare har haft ett användarnamn för vår hemsida så skall du registrera dig här. När du är inloggad syns ditt namn här och det finns en Logga ut-länk. Om du har glömt ditt lösenord eller användarnamn så skall du öppna inloggningsrutan och där välja punkten "Glömt användarnamn/lösenord". Det är en automatisk funktion med vars hjälp du få informationen till din epostadress. Om din epostadress ändras (tex vid byte av arbetsgivare) så registrera INTE dig på nytt utan ta då kontakt med webmastern Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 5. Via den blåa f-knappen kommer du till vår FaceBook-grupp
 6. Upptill på sidan snurrar rutor med länkar till viktig information.
 7. Här hittar du de nyaste nyheterna.
 8. När du är inloggad finns det en användarmeny överst i högra spalten. Här kan du meddela om ändringar i dina kontaktuppgifter, ändra lösenord och hålla koll på dina båtanmälningar mm. Din(a) båt(ar) anmäler du via en menypunkt under "Hamnen".
 9. I den högra spalten finns varierande rutor med mera viktig information.
 10. Rulla neråt för att se vad som finns längre ner på sidan!
 11. Med pil-uppåt-knappen kommer du tillbaka till sidans början.

Observera att en del funktioner bara är synliga när man är inloggad, och att det är enklare att tex. göra båtanmälan eller anmäla sig till evenamang om man är inloggad eftersom person- och kontaktuppgifterna då fylls i automatiskt!

 

Inloggning