Framsidan

Meddelande till nuvarande båtplatsinnehavare - boka båtplats för 2019, senast 28.2!

Båtsäsongen närmar sig och det är igen dags att boka båtplatser i Brändö Seglares hamn. Innan båtplatsbokningen öppnas för nya platssökanden ber vi alla nuvarande båtplatsinnehavare meddela sitt behov av båtplats.

Klicka här för att boka båtplats för 2019. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för att se sidan.

Boka platsen senast den 28.2. Bokade platser faktureras med förfallodag 15.3. Obetalda platser frigörs till nya sökanden senast den 31.3.

Båtplatspriserna för år 2019 enligt årsmötesbeslutet finns här

För mera information kontakta hamnkaptenen på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Regler för BS hamn 

Genom att ta emot en beviljad båtplats förbinder sig båtägaren att följa reglerna i hamnen. Läs direktiven för BS hamn här.

Båtplatsen är beviljad till namngiven medlem och båt. Utan överenskommelse med hamnkaptenen är det inte tillåtet att upplåta sin plats till någon annan.

Dejour 2019

Under sommaren 2019 kommer nattvaktandet att skötas av ett bevakningsföretag. Vakten besöker hamnen vid olika tidpunkter och kollar att allt är ok. Ytterligare kommer klubben att ha anställd personal i hamnen för att sköta om hamnen och se till att hamnen fungerar och är trivsam. Med beaktande av detta behöver medlemmarna inte längre dejourera i hamnen under 2019.

Hamnkapten 

 

 

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning