Framsidan

Kom med på havskappsegling till BS – unikt tillfälle att delta!

BS arrangerar tillsammans med EKE Challenge en kappsegling för inbjudna havskryssare lördagen den 1 september utanför Helsingfors och BS. 

Till först deltar vi som en egen klass i Henry Lloyd Race där HSK är arrangör (med start kl. 11.00). Banan går delvis i skyddad skärgård och delvis på öppna havet, banans längd är ca 25 sjömil. 

Kappseglingens start och mål är utanför HSK. Efter målgång fortsätter vi omedelbart med BS Sprint-kappseglingen, d.v.s. efter målgången seglar vi runt Sveaborg, via Gustavssvärd och i mål utanför BS Race Office. 

Därefter tar båtarna (ca 10 till antalet) i land i BS hamnen och på programmet står uppfriskande bastubad för herrarna i den flytande bastun, damerna badar bastu på adressen Silversundsvägen 23. Programmet fortsätter på BS med cocktail som vår sponsor Jaguar ordnar samt Regatta Dinner.

 

Brändö Seglares medlemmar är alltså välkomna att delta i såväl kappseglingen som i Regatta Dinner-supén! Vi siktar på att ordna seglarplats på båtarna för möjligast många BS:are. Kostnaden för deltagandet är endast Regatta Dinnern. Egna regnkläder behövs. 

 

Anmälningar direkt till Lauri Lundström per mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 050 555 2864. Platserna besätts i den ordning anmälningarna kommer in.

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning