Framsidan

Kolla dina uppgifter i Skjulet!

BS har övergått till att använda Segling och Båtsport i Finlands (SBF) medlemsregister. I SBF:s register Skjulet/Suuli har samtliga medlemmar möjlighet att administrera sina egna kontaktuppgifter och uppgifter om båten samt uppgifter om eventuella utbildningar inom förbundet. I fortsättningen kommer vi att skicka ut också e-postbreven via Skjulet/Suuli, så det är viktigt att du kollat att din e-postadress är rätt i registret.  

OBS! I och med övergången till Skjulet behöver medlemmarna inte längre uppdatera sina uppgifter på föreningens hemsida.  

Läs mer om hur du kommer åt Skjulet/Suuli

Uppgifterna om medlemmarna är inte fullständiga och ofta saknas e-postadress, och födelsedatumet för juniorernas del.

Medlemmarna loggar in i medlemsregistret Skjulet via webbadressen: https://suuli.spv.fi/#/login

De av er som har uppgett en e-postadress torde ha fått ett e-postmeddelande med ert medlemsnummer redan i november 2015. Om ni raderat e-posten eller inte haft en e-postadress i registret kan ni beställa ert medlemsnummer via sekreteraren per e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ni får ett nytt lösenord som är kopplat till ert medlemsnummer genom att klicka på rutan ”Glömt lösenord”. Det nya lösenordet sänds till den e-postadress som finns införd i medlemsregistret. Sekreteraren kollar att den e-postadress som använts för beställning av medlemsnumret finns införd i SBF:s register.  

Medlemmarna kan uppdatera sina kontaktuppgifter i Skjulet, granska eventuella besiktningsuppgifter samt i framtiden även anmäla sig till SBF:s utbildningar. Medlemsnumret som varje medlem loggar in med är också det nummer som förbundets medlemmar ska uppge om man ansöker om ersättningar från försäkringen som är kopplad till medlemskapet.  

 

Infokommittén 

 

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning