Framsidan

Årsmötet 2017

Årsmötet hölls på Sälen 31 januari. Närvarande var 35 medlemmar. Årsmötet beslöt bland annat om en höjning av medlems- och hamnavgifterna. Övriga avgifter hålls på samma nivå som året innan. Logga in för att läsa årsmötesprotokollet.

Förbundets utbildningar

BS är en aktiv förening med många duktiga arrangörer. Den praktiska erfarenheten får gärna kompletteras med formell kompetens genom deltagande i förbundets utbildningar. Ni kan aktivt följa med utbildningskalendern på förbundets hemsida: http://www.spv.fi/sv/koulutus.

Bidrag till Årsboken 2017 tas inte längre emot  ... tack för alla bidrag och fina bilder 

Infokommittéen påminner medlemmarna om att bidrag i form av texter och bilder till årsboken tas emot med tacksamhet. Materialet kan skickas till årsboksredaktör Johanna Häggblom per e-post till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skicka materialet under mars månad så hinner det med! Tips på vad vi borde uppmärksamma i årets bok tas också gärna emot.

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning