Framsidan

Flagghalning och övriga nyheter

Slutet på årets aktiva säsong kan skönjas i horisonten. Vi har åter en fin säsong bakom oss. Vår juniorverksamhet tog ny fart i samband med att vi fick in några nya juniortränare, däribland Sam McKenzie från Nya Zeeland. Nytt för i år har även varit ett aktivt samarbete med skolorna och eftermiddagsverksamhet.

Vår aktiva säsong avslutas med flagghalning 11.10 som avrundas med prisutdelning och supé. Vi vill också påminna om att rekryteringen till de olika nämnderna och styrelsen pågår. Om du har intresse att sitta med i någon av föreningens nämnder eller styrelsen kan du anmäla ditt intresse till valnämndens medlemmar Christian Borenius, Andrea Söderholm och Johanna Häggblom.

 

Flagghalning
Flagghalning firas den 11 oktober med inledning kl. 18.30. Därefter följer prisutdelning och middag.
Anmälan till middagen kan göras per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per telefon till restaurangchef Marcus Ekholm 044 719 3225. Flagghalningsmiddagen kostar 27 €, barnportion (köttbullar/ korv el. dylikt och potatis) 7,90 €.

Fasadrenoveringen inleds
Den 10 oktober 2016 börjar renoveringen av klubbhusets fasad. I samband med fasadrenoveringen byts restaurangens fönster på den långa, dvs. den sydöstra sidan.
Senast när fönstren byttes erbjöds medlemmarna möjlighet att “köpa” sitt eget fönster. Styrelsen har beslutat att återigen erbjuda samma möjlighet och ge medlemmarna på detta sätt en ypperlig chans att understöda BS verksamhet.
Pris per fönster (ruta) är 500 euro. Vi ber att de medlemmar som önskar köpa ett fönster meddelar om detta till kommodoren (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per telefon 0400-600427) och betalar in summan 500 euro till föreningens konto FI21 4055 5020 0330 28.
Alla som köpt ett fönster får sitt namn på ett mässingsplakat i fönstrets karm.
Brändö Seglare och dess styrelse tackar för ert understöd!

Juletider på BS
BS traditionella jullunch för hela familjen avnjuts lördagen den 10.12  kl 13 på BS. Krögaren dukar upp en läcker buffert av traditionella råvaror med en modern tvist. Anmäl dig direkt till krögaren per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per telefon till Marcus Ekholm 044 719 3225, senast 7.12! Information om priset kommer senare!

Julöppet på BS stämningsfulla restaurang
Välkommen till Sälen och njuta av julinspirerad mat, en glögg med tilltugg framför den sprakande brasan eller varför inte på en jul- öl. Krogen är öppen inför julen 23-24.11, 30.11-1.12, 7-8.12 och 14-15.12 kl 16.30 framåt.
Följ med BS på Facebook! Ytterligare information följer!

Bidrag till Årsboken tas emot
Infokommittéen påminner medlemmarna om att bidrag i form av texter och bilder till årsboken tas emot med tacksamhet. Materialet kan skickas till årsboksredaktör Johanna Häggblom per e-post till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förbundets utbildningar
BS är en aktiv förening med många duktiga arrangörer. Den praktiska erfarenheten får gärna kompletteras med formell kompetens genom deltagande i förbundets utbildningar. Ni kan aktivt följa med utbildningskalendern på förbundets hemsida: http://www.spv.fi/sv/koulutus.

Styrelsen

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning