Framsidan

Nytt på BS: Kombinera eftis med segling

Eftisseglingarna ordnas åtta gånger före sommarlovet på tisdagar och torsdagar klockan 14.30-17.00 med start den 10 maj. Under kursen lär sig barnen seglingens och sjölivets grunder och har roligt både på sjön och på land. Målet med kursen är att alla barn skall kunna kryssa och länsa runt en enkel bana. Verksamheten anpassas efter väder och vind.

 

Som ledare fungerar Ellen Sahlström och Julia Lövegren. Kursen riktar sig till barn i lågstadieåldern. BS ordnar båtar, men alla deltagare behöver en egen flytväst utan krage samt en torrdräkt eller våtdräkt. Torrdräkter finns att hyra (begränsat antal) till ett pris av 30 euro för hela kursen. Priset för kursen är 150€. Anmälning sker senast 3.5 genom ett formulär som finns här. På kursen finns tolv platser. Från och med torsdag 14.4 öppnas anmälan även för Degerö lågstadium och Kulosaaren ala-aste. På frågor svarar Ellen, 0440960157 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Julia, 0442952580 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning