Framsidan

Årsmötet 2018

Årsmötet hölls på Handelsgillet den 29 januari. Närvarande var 33 medlemmar. Årsmötet valde Ben Mellin till ny kommodor, efter att Tom Ek avgått efter fem år på posten.

Tack till Toma! Välkommen Beni!

Årsmötet beslöt bland annat att hålla medlems- och hamnavgifterna på samma nivå som året innan.

Logga in och läs årsmötesprotokollet här.

Förbundets utbildningar

BS är en aktiv förening med många duktiga arrangörer. Den praktiska erfarenheten får gärna kompletteras med formell kompetens genom deltagande i förbundets utbildningar. SBF -- Förbundet för segling och båtsport i Finland -- har ett stor utbud av intressanta lärorika kurser. Ni kan aktivt följa med utbildningskalendern på SBF:s webbplats http://www.spv.fi/sv/koulutus. Anmäl ert intresse till styrelsen om ni vill delta i kurserna. 

Bidrag till årsboken 2018 tas emot 

Infokommittéen påminner medlemmarna om att bidrag i form av texter och bilder till årsboken tas emot med tacksamhet. Materialet kan skickas till årsboksredaktör Johanna Häggblom per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skicka materialet under mars månad så hinner det med!

Tips på vad vi borde uppmärksamma i årets bok tas också gärna emot.

BS på Facebook

 

bsmain00

 

Brändö Seglare r.f. är grundad 1930 och har ca 800 medlemmar. Hemhamnen är belägen på den lilla holmen Sälen invid Brändö i Helsingfors.

Fina seglingsförhållanden direkt utanför hamninloppet på Kronbergsfjärden.

office

Brändö Seglare klubbhamn:
Sälen - Brändö
Granfeltsvägen 10
00570 Helsingfors

 


 

Inloggning